Directiechauffeur

Bespaar kostbare tijd met onze directiechauffeurs

U staat voor een belangrijke afspraak en zou graag nog wat documenten doornemen. Het ontbreekt u echter aan tijd. Onderweg belandt u in een file en op de plek van bestemming blijkt een parkeerplaats niet te vinden. Met een directiechauffeur van Hiddink Chauffeursdiensten kunt u dit scenario voorkomen.

Een voorbeeld uit de praktijk. U heeft een afspraak in Rotterdam, een flinke rit vanaf uw bedrijfslocatie in bijvoorbeeld Heerenveen. Op dat moment is Hiddink Chauffeursdiensten uw partner. U neemt plaats in de vertrouwde omgeving van uw eigen auto. Uw directiechauffeur zorgt ervoor dat de rit naar volle tevredenheid verloopt. Onderweg kunt u rustig doorwerken, stukken doornemen of e-mail beantwoorden. Uitgerust en goed voorbereid schuift u aan bij uw afspraak. Op de terugreis neemt u de stukken voor de volgende dag door, zodat u ’s avonds thuis tijd heeft voor uw gezin of uw hobby. Denk vooral eens aan de tijdwinst die u boekt. Rijdt u 40.000 kilometer per jaar, dan komt dit neer op 75 werkdagen. Tijd die u met een directiechauffeur van Hiddink Chauffeursdiensten beter kunt benutten.

Van directiechauffeur naar personal assistent

Tijdens uw afspraak kan uw directiechauffeur diverse werkzaamheden voor u verrichten. Denk aan het beantwoorden van uw telefoon, het doen van administratieve werkzaamheden, een pakketje bezorgen of documenten wegbrengen ter ondertekening. Uw directiechauffeur wordt onderweg uw personal assistent en zo wordt uw auto met recht een mobiel kantoor.

Gediplomeerde directiechauffeurs

De nieuwe generatie directiechauffeurs
Kiest u voor het beste? Ga dan voor onze door Bruseco opgeleide International Executive Chauffeur, de eerste echte vakopleiding voor directiechauffeurs. De International Executive Chauffeur is niet alleen getraind op rijvaardigheid, maar ook op alle andere aspecten die zich voordoen tijdens het uitoefenen van het vak van directiechauffeur.

Zeker wanneer uw werkterrein zich ook buiten Nederland afspeelt biedt een International Executive Chauffeur zijn waarde. Naast de verhoogde rijvaardigheid zijn bij het internationale werkterrein andere aspecten van belang. De International Executive Chauffeur is erop getraind om u ook in het buitenland veilig op uw bestemming te brengen en terug. Hij is voorbereid op allerlei situaties die zich in het buitenland kunnen voordoen. De International Executive Chauffeur is geëxamineerd door DEKRA. Bovendien volgt hij jaarlijks bijscholing, zodat hij bij de tijd blijft en middels masterclasses zijn expertise uitbreidt.

De directiechauffeur van Hiddink Chauffeursdiensten

- Voldoet aan de hoogste eisen
- Brengt u veilig en comfortabel naar uw afspraak
- Kan aanvullende werkzaamheden voor u verrichten
- Beschikt over een CCV-D1 certificaat