Privechauffeur

Een ontspannen avondje uit

Naast directievervoer en het vervoer van uw zakelijke relaties kan een chauffeur van Hiddink Chauffeursdiensten ook op privégebied een uitkomst zijn.

Stel: u bent uitgenodigd voor een diner maar ziet het niet zitten om na werktijd vanaf de zaak in bijvoorbeeld Meppel zelf te rijden. In uw eigen auto wordt u comfortabel naar uw bestemming gereden en u komt onderweg heerlijk tot rust. Uw privéchauffeur zet u voor de deur af en parkeert uw auto. U geniet van een onbezorgde avond en uw privéchauffeur zorgt dat u weer veilig thuiskomt. Maar u kunt er ook voor kiezen de heenweg zelf te rijden.

Gediplomeerd en flexibel

Al onze privéchauffeurs hebben een ruime rijervaring en hebben allen een rijvaardigheidstest afgelegd. Hierin worden zij beoordeeld op rijvaardigheid, omgang met de klant, verkeersinzicht, technische kennis en kennis van de verkeersregels.  Maakt u vaker van onze privéchauffeurs gebruik, dan streven wij ernaar zoveel als mogelijk dezelfde chauffeur voor u in te zetten. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week op de chauffeurs van Hiddink Chauffeursdiensten rekenen.

Een privéchauffeur van Hiddink Chauffeursdiensten

- Heeft een ruime rijervaring
- Is stipt, flexibel en discreet
- Rijdt u zorgeloos van en naar uw bestemming
- Is de oplossing voor uw avondje uit