Over ons

Uitgebreide chauffeursservices voor al uw wensen

Hiddink Chauffeursdiensten is in 2001 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle onderneming. Onze tevreden klantenkring varieert van particulieren tot directieleden van grote nationale bedrijven en van MKB’ers tot bestuursvoorzitters van multinationals waarvan het woon-werkverkeer voornamelijk start in Overijssel en Drenthe.

Uitgebreid dienstenpakket

Naast chauffeursdiensten als de inzet van directiechauffeurs en privéchauffeurs kunt u bij ons ook terecht voor een representatieve auto met chauffeur. Daarnaast vervoeren wij uw zakenrelaties of eigen medewerkers. Verder dragen onze valet parkers de zorg voor het parkeren bij uw evenement. Ook kunt u bij Hiddink Chauffeursdiensten terecht voor luchthavenvervoer, zittend ziekenvervoer en vervoer bij andere speciale aangelegenheden.

Ervaren, representatief en discreet

Onze chauffeurs vormen de belangrijkste schakel in onze dienstverlening. Wij maken geen gebruik van studentchauffeurs, tenzij u dat uitdrukkelijk wenst. Onze chauffeurs beschikken over een ruime rijervaring en hebben allemaal een chauffeurstest afgelegd. Hierin worden zij beoordeeld op rijvaardigheid, omgang met de klant, verkeersinzicht, technische kennis en kennis van de verkeersregels. Als u vaker van onze dienst gebruik maakt proberen wij u zo veel mogelijk door dezelfde chauffeur te laten rijden. Onze chauffeurs zijn 365 dagen per jaar en 24 uur per dag inzetbaar.

Gediplomeerde directiechauffeurs

Goede directiechauffeurs zijn vakmensen waaraan u, terecht, hoge eisen mag stellen. Naast onze ervaren chauffeurs hebben wij ook chauffeurs die opgeleid en gediplomeerd zijn als directiechauffeur met CCV-D1 certificaat. Zij hebben een uitgebreide opleiding gevolgd, gericht op rijvaardigheid, serviceverlening, verkeersveiligheid en regelgeving. Zo bent u verzekerd van veilig en comfortabel vervoer naar uw bestemming.

De chauffeurs van Hiddink Chauffeursdiensten

- Zijn van onbesproken gedrag
- Beschikken over ruime rijervaring
- Zijn gediplomeerd, tot CCV-D1 gecertificeerde directiechauffeurs
- Zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag inzetbaar