Valet Parking

Altijd plek door valet parking

Het vinden van een geschikte parkeerplek vormt een steeds groter wordend probleem. Zeker bij een evenement. En wanneer het een evenement is wat u organiseert, wilt u natuurlijk niet dat uw gasten met moeite een plekje kunnen vinden.  Met valet parking van Hiddink Chauffeursdiensten kunt u dit voorkomen.

Valet parking is een dienst die ontstaan is in Amerika. Het concept richt zich op het verlenen van service bij het vinden van een geschikte parkeerplek. Daar vindt u valet parkers bij bijvoorbeeld restaurants, casino’s en winkelcentra, maar ook bij ziekenhuizen en luchthavens. Ook in Nederland wint valet parking steeds meer terrein. Gemak voor de gast is daarbij het uitgangspunt.

Wat kan valet parking voor mij betekenen?

Bij deze luxe vorm van dienstverlening stoppen uw gasten met hun eigen auto voor de deur en stappen uit. Een van de chauffeurs van Hiddink Chauffeursdiensten neemt de sleutels over en parkeert de auto netjes en voorzichtig op een vooraf uitgezochte plek. Hierdoor begint uw evenement voor uw gasten eigenlijk al voor binnenkomst. Op de parkeerplaats houden wij vervolgens een oogje in het zeil. Wil uw gast aan het eind van de avond weer naar huis, dan rijdt een van onze valet parkers de auto weer voor. Uw gast stapt in en vervolgt zijn weg naar huis na een geslaagde avond.

Valet parking van Hiddink Chauffeursdiensten

- Geen zorgen over parkeren bij uw feest of evenement
- Veilig geparkeerd door onze eigen medewerkers
- Gemak en comfort voor uw gasten
- Luxe vorm van dienstverlening