Zakenrelaties

Uw zakelijk vervoer tot in de puntjes verzorgd

U zorgt graag goed voor uw gasten. Bij Hiddink Chauffeursdiensten zijn uw zakenrelaties in uitstekende handen. Desgewenst zorgen wij al op de luchthaven voor een correcte ontvangst in de aankomsthal. Onze directiechauffeurs staan vervolgens garant voor veilig en comfortabel vervoer naar elke gewenste bestemming.

Reistijd wordt werktijd. Een efficiënt gegeven dat een professionele indruk achterlaat op uw zakenrelaties. Kortom, aan zakelijk vervoer mag aandacht besteed worden. Hiddink Chauffeursdiensten zorgt dat het u en uw zakelijke relaties aan niets ontbreekt en vervoert u veilig naar elke bestemming: bedrijfslocatie, hotel, restaurant of luchthaven. Stel: uw zakenrelatie landt op Schiphol maar u heeft andere verplichtingen op uw bedrijfslocatie in bijvoorbeeld Zwolle. Wij ontvangen uw relatie op de luchthaven en zorgen voor het vervoer naar de gewenste bestemming. Ook als u uw gasten wat meer van ons mooie land wilt laten zien, zijn wij er voor u.

Ook voor uw werknemers

Maar wist u dat het ook financieel aantrekkelijk kan zijn om uw medewerkers door een chauffeur te laten vervoeren? Vooral op langere afstanden kunnen zij hun tijd efficiënter gebruiken. Ook wanneer uw medewerkers tijdelijk geen auto kunnen of mogen besturen, is een auto met chauffeur dé oplossing. Uw werknemers blijven inzetbaar voor de zaak, een aanzienlijke besparing ten opzichte van thuisblijven.

Uw zakelijk vervoer in uitstekende handen

- Ontvangst van uw zakenrelaties
- Comfortabel en veilig vervoer
- Gediplomeerde chauffeurs
- Efficiënt voor uw werknemers